Бившият руски президент Дмитрий Медведев в петък направи зловещо предупреждение, че

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев в петък направи зловещо предупреждение, че
Коментари Харесай

Съюзникът на Путин предупреждава, че граничната битка с Тексас може да предизвика гражданска война в САЩ: „Още по-разрушителна“

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев в петък направи злокобно предизвестие, че „ още по-разрушителна “ революция може да избухне в Тексас заради продължаващата мигрантска рецесия.

Бившият водач и съдружник на сегашния съветски президент Владимир Путин предизвести какво може да се случи вследствие на „ цялостната некадърност на Америка да се оправи с миграционната рецесия “ в обява до X в петък.

„ Губернаторът му спря даже най-малкото да се интересува какво мислят Белият дом и неговият изкуфял дъртак Байдън и стартира да поправя оградите от бодлива тел “, написа Медведев, базирайки се на продължаващата омраза сред администрацията на Байдън и губернатора на Тексас Грег Abbott над граничната сигурност.

В сряда Абът разгласи, че правото на самоотбрана на щата Lone Star „ заменя всички федерални закони, които опонират “ – единствено дни откакто Върховният съд на Съединени американски щати застана на страната на Байдън, позволявайки на сътрудниците на граничния патрул на Съединени американски щати краткотрайно да отстранен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР